365 nieuwe dagen, 365 nieuwe kansen

2017 was een prima jaar. Mooie dingen gezien, mooie mensen ontmoet, goede gesprekken gehad en natuurlijk de overstap van de Expert in elektronica naar die in de drogisterij. Toch vind ik het meer dan prima dat 2018 er is!

Met 2018 komen namelijk 365 totaal nieuwe, schone en potentievolle dagen. En daar heb ik wel zin in!


De jaarwisseling bracht ik door met mijn broer en schoonzus en hun vrienden B. & M.L.

Ook kwam hun vriendin J. langs met een heel waardevol spel: vertellis.

Een spel waarbij je in 4 ronden je tafelgenoten een stuk beter leert kennen.

In de eerste ronde beantwoord je één-voor-één een vraag over het afgelopen jaar. Bijvoorbeeld, wie/wat heeft je verrast? Wat was het leukste boek/serie die je gelezen/gekeken hebt? Etc. 

De ene pittig, de ander makkelijker. Hoe dan ook, je leert veel over elkaar en je denkt ook gelijk voor jezelf na wat jouw antwoord zou zijn.

In ronde 2 beantwoord je vragen over de ander m.b.t. het afgelopen jaar en ronde 3 en 4 zijn vergelijkbaar, maar dan m.b.t. het nieuwe jaar.

Het maakte de avond waardevol en gaf veel inzichten, mooi!


Nu had ik al best nagedacht over 2017 en wat ik anders wilde doen in 2018, maar dat werd nog eens extra duidelijk gisteravond.

2018 wordt voor mij het jaar waarin ik meer in mezelf en in belevenissen wil investeren dan in spullen. De eerste stap is hiervoor alvast gezet: 20 januari start ik met een basis fotografiecursus bij Foto Hans Keuzekamp.


Ook hoop ik dit jaar uitgebreid op vakantie te gaan, naar Krakau en Auswitch te gaan met vriendinnetje K. en de zon op te zoeken met vriendinnetje B. 

En zo loop ik over van wensen en dromen :).


Ik hoop dat iedereen een fantastisch 2018 gaat krijgen, vol goede gezondheid, lieve mensen en geweldige belevenissen.

Dag 1 zit er bijna op, nog 364 dagen én kansen te gaan!