Wendy Vliegt wordt Wendy Loopt

Nou ja, tijdelijk dan:).

A.s. dinsdag is het zover: de Nijmeegse Vierdaagse! Vol met gezonde spanning en vooruit, ook wat zenuwen, kijk ik er naar uit. Na maanden van lopen, lopen en nog eens lopen mag ik het eindelijk in de praktijk brengen. En daar heb ik zin in!


Elke dag zal ik ongeveer 40 km wandelen, waarbij elke dag zijn eigen route en naam heeft:

dag 1, dinsdag 18 juli, is de dag van Elst

dag 2, woensdag 19 juli, is de dag van Wijchen

dag 3, donderdag 20 juli, is de dag van Groesbeek (oftewel de 7 heuvels...)

dag 4, vrijdag 21 juli, is de dag van Cuijk


Als ik dan zo naar de namen van de dagen kijk, en de routes op de kaart zie, dan realiseer ik me nogmaals maar eens dat 40km echt heel ver is :).


Vandaag vertrek ik alvast naar Nijmegen. Ik slaap daar eerst een nachtje in een B&B in het centrum, zodat ik alles op m'n dooie akkertje kan verkennen, me in kan schrijven en de sfeer op kan snuiven. Maandag pak ik de bus naar Overasselt, waar ik in Het Buitencentrum een bed en maaltijden gereserveerd heb t/m vrijdag. Als het goed is zijn daar veel andere Vierdaagse lopers, dus dat leek me wel gezellig. Beetje tips ontvangen haha.


Maar nu eerst nog al mijn spullen inpakken... Gisteren heb ik alles al klaar gelegd, maar nu moet het nog passen... Crisis, wat moet je veel meenemen! Slaapzak, handdoeken, dubbele outfits, of je moet de hele dag in je zweterige loopkleding willen lopen, loopschoenen, maar ook daar wil je niet de hele tijd in lopen dus ook ander schoeisel... En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik sta al niet bekend om mijn vermogen licht bepakt weg te gaan, maar dit is wel een nieuw dieptepunt :). Zo direct heb ik m'n grote koffer nog nodig... Die ik ook meenam naar Cuba voor 16 dagen! Nou ja, we zullen zien haha.


Ik zal proberen wat filmpjes te maken tijdens de Vierdaagse en deze hier te plaatsen of op mijn FB pagina. En mocht dat niet lukken, ik zal mijn Instagram-pagina sowieso up to date houden!


Bedankt voor alle support tot nu toe!

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Rob (zondag, 16 juli 2017 14:05)

  heel veel succes Wendy.. Je gaat het natuurlijk halen want goede voorbereiding is het hakve succes

 • #2

  Linda (zondag, 16 juli 2017 15:50)

  Succes Wen je kan het ��‍♀️

 • #3

  Klarie (zondag, 16 juli 2017 20:01)

  Zet 'm op! X

 • #4

  B (maandag, 17 juli 2017 16:52)

  Lieve Wen, heeeeeel veeeeel succes en bovenal ook wat plezier, zolang de blaren het uitzicht niet verpesten ;) Geniet ervan, je hebt er zo hard voor gewerkt. Liefs