De uitslag...

In januari vertelde ik jullie van mijn voornemen om de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen.

Dinsdag 27 februari startte de tweede inschrijfronde, de ronde waarbij ik me in moest schrijven. Klokslag 8 uur 's ochtends zat ik klaar om me in te schrijven, 10 minuten later was het gepiept. En toen begon het wachten... zou er een loting komen? En zo ja, zou ik ingeloot worden?

31 maart sloot de inschrijving en werd bekend dat er meer deelnemers ingeschreven waren dan dat er startbewijzen zijn... En er zijn 47.000 startbewijzen!

Kun je nagaan hoe gewild zo'n startbewijs is.... Ook was er te lezen op de website dat er op vrijdag 7 april een loting gehouden zou worden en dat alle ingeschrevenen, persoonlijk per e-mail het nieuws gingen krijgen.

Dus gisteren zat ik met gespitste oren en alerte ogen naar mijn telefoon te kijken... wanneer zou ik bericht krijgen?

 

En dan is het avond, kom je net je woning binnen lopen en hoor je het welbekende e-mail geluidje.
Hopende dat het een bericht was van de Vierdaagse ging ik er maar eens goed voor zitten. En ja hoor, het is de uitslag!

 

Geachte mevrouw JW Gelderman,

 

Sinds vrijdag 31 maart is de inschrijving voor de 101ste Vierdaagse gesloten. --> check, wist ik al.

Tijdens de inschrijfperiode is de limiet van 47.000 inschrijvingen overschreden. --> wist ik ook al.

Zoals beschreven in het Limiteringsprotocol 2017 is daarom op vrijdag 7 april onder toezicht van een notaris een loting uitgevoerd teneinde de nog beschikbare startbewijzen voor de 101ste Vierdaagse toe te wijzen. --> Limiteringsprotocol? Crisis, wat een woord!

Kijk voor meer informatie over de loting op onze website. --> wil ik niet! Vertel me de uitslag nou maar!

 

We kunnen u mededelen dat u bent ingeloot, en als u tijdig betaalt, mag deelnemen aan de 101ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. --> Come again? Ingeloot?! Whiehoe!!

 

Hoe de rest van de e-mail ging heb ik pas vanochtend gelezen:). Ik ben dus ingeloot. Op 18 juli gaat het echt gebeuren, ik ga de Nijmeegse Vierdaagse lopen.

En zo heb ik op vrijdag 7 april maar zo 2 dingen van mijn bucketlist af kunnen strepen: ten eerste ga ik op 20 juni samen met m'n broer naar een concert van Linkin Park. De enige band waar ik zo'n beetje vanaf jaar 1 fan van ben. En ten tweede mag ik dus in juli de Nijmeegse Vierdaagse lopen.

Zo spannend en zo gaaf en oké, ik krijg ook al een beetje zere benen bij voorbaat:). Dus mocht je 21 juli niets te doen hebben en toevallig in de buurt zijn van Nijmegen, kom me dan aanmoedigen om de laatste kilometers te lopen. Dat ga ik vast nodig hebben. Ervan uitgaande dat ik de vierde dag haal althans:)

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  MrEggHead (zondag, 09 april 2017 13:34)

  Wel durf hebben om dat te doen, topprestatie als je het haalt !!
  Heel veel Succes !!

 • #2

  janna (zondag, 09 april 2017 18:01)

  Top Wendy!! Wel in training gaan hoor. Het is niet nix Hoeveel km. per daff?? Succes meid

 • #3

  Wendy Vliegt (zondag, 09 april 2017 21:08)

  Dank je wel Mregghead! Hele stomme vraag, maar wie ben je eigenlijk?

  Dank je wel Janna! Komt helemaal goed, ik wandel al veel en ben bezig met een trainingsschema! Ik ga 40 km per dag lopen... Poeh haha

 • #4

  Jan Koomen (maandag, 10 april 2017 15:09)

  Wendy, geweldig hoor nu maar trainen dan ga je het zeker halen.

 • #5

  MrEggHead (vrijdag, 12 mei 2017)

  Ehh ja. wie ben ik eigenlijk? Wel iemand die je kent. Als je veel mensen kent, dan is dat ook niet handig. en maakt dat het weer moeilijk. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar daar kom je pas achter als je het weet.