Heimwee...

Ik heb heimwee...

Zo. Dat is eruit.

 

Ik vind het ongelooflijk moeilijk om hier te aarden. Het blijft als vakantie voelen, maar omdat ik nog lang niet naar huis ga, voelt dat heel gek. Gelukkig krijg ik steeds meer afleiding en heb ik een aardige Australische meid, Alex, ontmoet die hier als tourguide gaat werken bij het hostel aan de overkant van de straat en die hier dus nog wel even blijft plakken. Ze begrijpt volledig dat ik niet helemaal in m'n hum ben en kwam gisteren speciaal vertellen dat ze wat langer bleef en ik dus niet langer alleen bleef. Heel fijn! 

 

Ik heb erg getwijfeld of ik dit op m'n blog zou zetten. Meer dan de helft van mij wil de stoere Wendy blijven die dit allemaal aan gaat en zich er goed bij voelt, maar zo is het nu eenmaal niet. Vandaar dat ik er toch voor kies dit met jullie te delen.

 

Er zit nog steeds genoeg vechterslust in mij om dit af te maken en vol te houden, maar het moet geen afzien worden. Vandaar dat ik er ook voor kies om wat minder contact met het thuisfront op te nemen. Ik moet jullie allemaal eerst loslaten voordat ik hier echt kan aarden. En dat doet me zeer en kost me veel moeite, maar ik moet hier even doorheen.

 

Alvast mijn excuses voor het geval ik iemand hiermee op z'n tenen stap, dat is geenzins mijn bedoeling.

 

Xxx Wendy

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Klarie (woensdag, 13 juli 2016 16:22)

  17-09-2015

  Nou, telefoon uit en gaan met die banaan! Je bent een topper en je moet er gewoon ff door heen. Zet 'm op! Xxx

 • #2

  Jolien (woensdag, 13 juli 2016 16:22)

  17-09-2015

  Ah wat rot. Kan me goed voorstellen dat je heimwee hebt!
  Misschien hoort het er wel bij..
  Hoop dat je je er doorheen kan worstelen/bijten en dat je daarna denkt "hè lekker, we zijn er weer".
  Komt vast goed Wen.
  Het is immers nog nooit zo donker geworden of het is altijd wel weer licht geworden.

  Dit kan je!
  X

 • #3

  Bette (woensdag, 13 juli 2016 16:24)

  18-09-2015

  Lieve schat, voel je toch niet zo verplicht om aan alles te denken wat er in onze leventjes gebeurt. Denk aan je eigen leven en focus daar op. Wij redden ons heus en vergeten je al helemaaaaaal niet. Echt niet ;)

  Dikke kus op je bol!

 • #4

  Joke (woensdag, 13 juli 2016 16:24)

  18-09-2015

  X X

 • #5

  Berend Jan (woensdag, 13 juli 2016 16:25)

  19-09-2015

  Komt helemaal goed meissie. Je kunt het.

 • #6

  Rini (woensdag, 13 juli 2016 16:25)

  21-09-2015

  Hi Wendy, blijf vooral jezelf daar hoort dit ook bij. Ik geloof in je en weet zeker dat we hier over een jaar samen hartelijk om zullen lachen. Kop op! Dikkekus.