Vliegende tijd

De dilemma's zijn al opgelost. Ik blijf gewoon lekker tot 4 september in Nica en pak van daaruit het vliegtuig naar Panama en daarna door naar Amsterdam. Uiteindelijk was ik anders naar Costa Rica en Panama gegaan in het kader van 'nu ik er toch ben'. Maar dat is nooit de insteek geweest dus dat heb ik laten varen. De vaccinaties zijn inmiddels gehaald, de tablet en cameralens zijn aangeschaft en de paklijstjes beginnen zo langzamerhand vorm te krijgen. Nog een paar weken....

Vandaag heb ik vijf verschillende paklijsten van internet samengesteld tot één lijst. Die pas ik vast nog 100 keer aan, maar dan heb ik in ieder geval een begin.

 

Mijn tropenschoenen zijn ook binnen. Ik ben gezwicht... het zijn Palladiums geworden. Toen ze jaren geleden hip waren deed ik niet voor niets niet mee met de trend. En nu ze weer hip aan het worden zijn was ik ook niet van plan mee te gaan doen... Maar als dan veel onafhankelijke partijen aangeven dat het toch dé schoenen zijn voor een reis zoals ik ga maken... dan moet ik er toch maar aan geloven. Wel veilig voor zwart gegaan uiteraard:).

 

En bij goede schoenen horen goede sokken. Dure sokken kwam ik achter. Ik pakte een paar sokken bij Bever, vroeg of ik het goed had dat deze geschikt waren voor het type reis dat ik ga maken en rekende ze af. Ik schrok me rot... 17,50 voor 1 paar sokken!

 

Wat me dan weer meeviel was een spatwaterdichte hoes voor mijn spiegelreflexcamera. Die kon ik dan wel weer vrij goedkoop vinden bij Bever. En hij heeft nog een leuk kleurtje ook:).

 

En zo komt langzaam maar zeker alles samen. Het blijft spannend (en van tijd tot tijd doodeng maar dat zeg ik gewoon niet hardop), maar bovenal is het leuk. Ik heb er heel veel zin in!

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Klarie (woensdag, 13 juli 2016 16:34)

  26-08-2015

  Whoop whoop, nog maar 3 dagen werken en nog slechts 9 dagen en dan ....

 • #2

  Peter (woensdag, 13 juli 2016 16:35)

  28-08-2015

  Bijna zover dat je niet meer hoeft te werken voorlopig.
  Heel veel plezier en ga er lekker van genieten.
  In Nicaragua zullen de sokken vast wel goedkoper zijn, maar of het dezelfde kwaliteit is???

 • #3

  Rini (woensdag, 13 juli 2016 16:36)

  03-09-2015

  Nog maar één dag te gaan,......dan de lange zit :-(
  Gaat vast goed komen, geniet van elk moment, want ook al denk je vier maanden is een hele tijd, als je het naar je zin hebt zijn ook die maanden zo om. Have fun!

 • #4

  Rob (woensdag, 13 juli 2016 16:37)

  04-09-2015

  Het is hartstikke leuk om eens de wereld 'van een totaal andere kant' te bekijken. Fantastisch dat je het doet, is best een uitdaging. Hoe dan ook zal het een bijzondere ervaring zijn om daar te zijn en de cultuur daar te leren kennen... Veel Succes Wen!